Διαγωνισμός Καλλιτεχνικών Ομάδων


Θέλεις να παρακολουθήσεις ένα φεστιβάλ τέχνης στο οποίο θα διαγωνιστούν επιλεγμένοι ηθοποιοί, χορευτές, ταχυδακτυλουργοί, καλλιτέχνες stand up comedy και χοροθεάτρου; 


Αν ΝΑΙ ψήφισε το καλλιτέχνη ή την καλλιτεχνική ομάδα που σου αρέσει περισσότερο και να αναδείξεις τους νικητές μέσα απο ζωντανή ψηφοφορία του κοινού.


Ο καλλιτέχνης ή η ομάδα έχει στη διάθεσή του 15 λεπτά στη σκηνή για να παρουσιάσει ενα δείγμα της δουλειάς του. Το έπαθλο για τους τρεις πρώτους νικητές είναι η παρουσίαση ολόκληρης της δουλειάς τους που δεν πρέπει να είναι λιγότερης διάρκειας των 50 λεπτών για τις Δευτέρες και τις Τρίτες του μήνα Δεκεμβρίου στο θέατρο «Αργώ- Αιμιλία Υψηλάντη» με οργάνωση, παραγωγή και στήριξη από την 3 Souls Entertainment (Σύνολο 6 παραστάσεις: 3-4/12, 10-11/12 & 17-18/12).


Έλα λοιπόν τη ΠΕΜΠΤΗ ,29/11 στις 20.00 στο θέατρο «Αργώ- Αιμιλία Υψηλάντη» Ελευσινίων 15, στο μετρό Μεταξουργείο να απολαύσουμε μαζί το πρόγραμμα του καλλιτεχνικού φεστιβάλ, όπου μπορείς να συμμετάσχεις ενεργά ρίχνοντας στη κάλπη μας τη ψήφο σου στον αγαπημένο σου καλλιτέχνη ή στην ομάδα που σε κέρδισε.


Σας ενημερώνουμε ότι για τα έξοδα του θεάτρου και του προσωπικού θα υπάρχει η συμβολική είσοδος των 5 ευρώ.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Α΄:Petit (Δημήτρης)- One man performance

Ο petit(Δημήτρης) συμμετέχει από το 2000 σε διάφορα μουσικά σχήματα και έχει παίξει σε σκηνές τόσο μαγαζιών όσο και σε ανοιχτούς χώρους και φεστιβάλ. Από το 2011 συμμετέχει στην κουκλοθεατρική ομάδα “Mπλεξίματα” κάνοντας παιδικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο και θεατρικό παιχνίδι σε καλλιτεχνικά εργαστήρια, παιδότοπους αλλά και θέατρα. Αυτό τον καιρό κάνει διδακτορικό στη Πάντειο με θέμα το θεατρικό παιχνίδι ως μέσο διαπολιτισμικότητας στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση. 

Η παράσταση που θα παρακολουθήσουμε τώρα έχει τίτλο «ΕΠOΜΕΝΗ ΣΤAΣΗ» και ουσιαστικά πρόκειται για ένα performance, με έναν ηθοποιό ο οποίος χρησιμοποιεί τεχνικές παντομίμας, σωματική έκφραση, συγχρονισμό, αυτοσχέδια μουσικά περιβάλλοντα, αντικείμενα και τεχνικές image theater, για να διηγηθεί τους βασικούς σταθμούς της ανθρώπινης ύπαρξης από την αρχή ως το τέλος. Σε αυτό το βαγόνι είμαστε επιβάτες όλοι, γερνάμε, αγαπάμε, πληγώνουμε και πληγωνόμαστε. Όταν φύγουμε από το βαγόνι όμως, τα φαντάσματα μας είναι ακόμα εκεί. Και η διαδρομή απρόοπτη... Ποια θα είναι η επόμενη στάση, ποιοι οι επιβάτες του επόμενου σταθμού;

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Β': Γιώργος Λούκας- ηθοποιός και Performer

Ο Γιώργος Λούκας είναι ηθοποιός και performer. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος τηλεοπτικών, κινηματογραφικών και θεατρικών παραγώγων, καθώς και σε διάφορα events και φεστιβάλ. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια κλόουν στη Γερμανία και μαθήματα μαγείας και μυστηρίου στο Λας Βεγκας. Παράλληλα, έχει παρουσιάσει «Άμλετ» στη Ρουμανία, παιδικό θέατρο και τεχνικές της βαρύτητας με 9 μπάλες και με κορύνες. Έχει εκπαιδευτεί επίσης στο Juggling dance με τους Εmiliano Αllesi και Stefan Sing στη Γερμανία, στη χορογραφία με μπάλες στην Ιαπωνία, ενώ κάνει παντομίμα 3D. Τέλος, μπορείτε να το δείτε πάνω στο ακροβατικό του ποδήλατο σε μια ρόδα ύψους δυόμιση μέτρων. Για να δούμε τι μας ετοίμασε για απόψε…

"XMAS SPIRIT" Τ
ο Χmas Spirit ειναι ενα χριστουγεννιάτικο act που ειναι γεμάτο απο την μαγεια της ταχυδακτυλουργίας σε συνδυασμο με την τέχνη του ζογκλέρ από τον ταλαντούχο Γιώργο Λούκα.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Γ': Ευστράτιος Λημνιός

Τον επόμενο διαγωνιζόμενο είναι πολύ πιθανό να τον έχετε δει σε κάποια από τις καθημερινές κοινωνικές εκπομπές που έχει παρουσιάσει στην τηλεόραση. Είναι δημοσιογράφος, καθηγητής σε σχολή δημοσιογραφίας και συγγραφέας. Πρόκειται για τον Ευστράτιος Λημνιός και εδώ έχει έρθει με μια άλλη ιδιότητά του, αυτή του ηθοποιού και πιο συγκεκριμένα του stand up comedian. Έχοντας σπουδάσει στη δραματική σχολή «Παραθλάση» έχει παρουσιάσει το έργο του σε μουσικές σκηνές, σε θέατρα και σε stand up comedy shows σε café bars. Συνάμα, έχει λάβει μέρος στη θεατρική ομάδα του BALT THEATER του Αριστοτελείου  Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Ας τον απολαύσουμε!


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Δ': ΟΜΑΔΑ Ρ31

Στο φεστιβάλ λαβαίνει μέρος και μια νέα ομάδα καλλιτεχνών που διαγωνίζεται στο είδος του θεάτρου. Η ομάδα αποτελείται από τους ηθοποιούς Γρηγόρη Σερμπή, Έφη Μουγκαράκη και Άννα Παπαδάκη. Τη σκηνοθεσία την έχει αναλάβει ο Χαράλαμπος Λουκόπουλος. Η ομάδα αυτή έχει δημιουργήσει μια θεατρική παράσταση βασισμένη στην λογοτεχνία. Το υλικό της παράστασης είναι το έργο του Ναπολέοντα Λαπαθιώτη «Δυο ωραία, ρόδινα, μυρωμένα γραμματάκια», επιλεγμένο από τη συλλογή πεζών «Τα μαραμένα μάτια και άλλες ιστορίες.» Ποίηση, θέατρο και μουσική συντίθενται αρμονικά σε ένα έργο εξ αρχής ποιητικό.