Ανεξάρτητοι Καλλιτέχνες


Κωνσταντίνος Θαλασσοχώρης


Συνθέτης, στιχουργός, ερμηνευτής, ραδιοφωνικός παραγωγός, αρθρογράφος. Από το 2004 βρίσκεται στη δισκογραφία, με συμμετοχές σε διάφορες "συλλογές" και δικές του δημιουργίες που έχει δώσει σε άλλους καλλιτέχνες. Προσωπικές του δουλειές: "Κάτι δυνατό" (2005) - "Βράδια radio edit" (2006) - "Πώς το κάνεις" (2008) - "Σε ονειρεύομαι" (2012). Σπούδασε Μάρκετινγκ στη Θεσσαλονίκη και έχει κάνει μουσικές σπουδές στο Εθνικό Ωδείο Περιστερίου, στο Δημοτικό Ωδείο Ιωαννίνων και στο Ελληνικό Ωδείο Ναυπλίου.
Ένα δικό του τραγούδι, σε στίχους ερμηνεία και μουσική, έμελλε να είναι η πρώτη του επιτυχία... "Το φόρεμα το θαλασσί", που το μουσικό περιοδικό "music corner" ανέδειξε σε ένα από τα 6 πιο δημοφιλή και κλασσικά "καλοκαιρινά" κομμάτια.
Συνεργασίες: Σταμάτης Κραουνάκης - Γιάννης Σπανός - Λάκης Παπαδόπουλος - Γιάννης Αργύρης - Στέλιος Ρόκος - Γιώργος Αλουπογιάννης - Αναστασία Μουτσάτσου – Domenica Δημήτρης Φάκος κ.α.
Έχει πραγματοποιήσει μεγάλες συναυλίες σε Ελλάδα - Κύπρο και ομογένεια της Αμερικής και έχει παίξει σε μερικές από τις πιο σπουδαίες μουσικές σκηνές της Αθήνας και της ελληνικής επαρχίας (Αρχιτεκτονική - Οξυγόνο - Αυλαία - Χάραμα - Καπνoμάγαζο κ.α).
Προηγούμενα projects:
«ρεμπετορόκ»
, έχοντας εισάγει το δικό του ξεχωριστό ηχόχρωμα σαν έναν νέο «θεσμό» στην ποιοτική διασκέδαση. Το ρεπερτόριό του βγαλμένο από το ανθολόγιο των σπουδαιότερων ελλήνων δημιουργών, εμπλουτισμένο με ξένα όμορφα τραγούδια αλλά και δικές του εξαιρετικές δημιουργίες που δείχνουν την ωρίμανσή του ως καλλιτέχνη.
Αυτό τον καιρό
παρουσιάζει το πρώτο του μουσικοθεατρικό έργο, με τίτλο: «Cocktail art». Πρόκειται για μια παράσταση διασκεδαστική, επίκαιρη και αυτόματα ανανεωτική εξαιτίας της σκηνοθεσίας, των κειμένων και της γενικής επιμέλειας.
Τραγούδια, νέοι στίχοι, νέες μουσικές (live και από dj), videos και κωμωδία είναι τα επιπλέον στοιχεία που τη συνθέτουν.