Δελτίο Τύπου: Παρουσιάσεις Βιβλίου από την εταιρεία παραγωγής 3Souls Entertainment, μέσα στα πλαίσια του Revault Open September 2012.
Για τρεις ξεχωριστές βραδιές, οι αίθουσες του Vault Theatre Plus έγιναν ο χώρος όπου το κοινό ταξίδεψε στον κόσμο των μύθων και της φαντασίας, μέσα από τα βιβλία του συγγραφέα Δημήτρη Αντωνίου. Η εταιρεία παραγωγής Souls Entertainment διοργάνωσε τρεις υπέροχες παρουσιάσεις βιβλίου, όπου το κοινό ήρθε σε επαφή με τη γραφή του Δημήτρη Αντωνίου και γνώρισε τα τρία νέα ανέκδοτα βιβλία του. Δαίμονες, άγγελοι, φαντάσματα, θεοί, τιτάνες και πλάσματα της φαντασίας επιδρούν στις ζωές των ανθρώπων. Ταξίδι στο μυθικό και το ιστορικό, το πραγματικό και το φανταστικό, το Καλό και το Κακό, το σήμερα και το χτες. Ένα ταξίδι με όχημα τα βιβλία του νέου ταλαντούχου συγγραφέα.
Η πρώτη παρουσίαση βιβλίου αφορούσε την «Ανάμνηση», βιβλίο με θέμα το πεπρωμένο των ανθρώπων, τη σχέση των ψυχών με το μεταφυσικό και την διαχρονική πάλη του Καλού και του Κακού. Που τελικά, όμως, φαίνεται να συνυπάρχει μέσα σε μία ψυχή και το ένα και το άλλο, και ο αρμονικός συνδυασμός και των δύο φέρνει την τελειότητα στην ύπαρξη. Αυτό είναι το βασικό νόημα του βιβλίου, που εντάσσεται στο είδος των adult fairytales. Δαίμονες και άγγελοι, μάχονται για τη μοίρα των ανθρώπων, ενώ οι ψυχές ταξιδεύουν στο χρόνο φέροντας το δικό της φορτίο η καθεμία. Βασικοί ήρωες ο Δημήτρης και η Άντζελα, που ο μύθος που διέπει τις ψυχές τους θα αποδείξει πως η ένωση του καλού με το κακό θα φέρει την τέλεια αρμονία. Το κοινό συζήτησε με το συγγραφέα για το βιβλίο του και έκρινε πως είναι ένα πολύ ενδιαφέρον και συναρπαστικό βιβλίο με πολύ ζωντανές σκηνές θρίλερ.
Στη δεύτερη βραδιά, ο συγγραφέας παρουσίασε μια ιστορία με ιδιαίτερο σασπένς, με τίτλο το «Σπίτι». Ένα ζευγάρι μετακομίζει σε ένα σπίτι που αποδεικνύεται καταραμένο. Στο σπίτι έχει φωλιάσει το κακό και η έκβαση των γεγονότων τείνει να αποβεί μοιραία. Στο χώρο, ως φάντασμα, κυκλοφορεί ο νεκρός αδερφός της γυναίκας που θα είναι ο φύλακας άγγελος του μωρού της οικογένειας. Ένα δυνατό ψυχολογικό θρίλερ με ιδιαίτερη γραφή και έντονες εικόνες. Το κοινό εκθείασε την κινηματογραφική χροιά του έργου, μιλώντας για μια πολύ ωραία ιστορία που κρατάει τον αναγνώστη σε εγρήγορση μέχρι το τέλος.
Το τελευταίο βιβλίο που παρουσιάστηκε από το Δημήτρη Αντωνίου ήταν η «Αθάνατη Πραγματικότητα». Το βιβλίο αυτό έχει ήδη μεταφερθεί σε κινηματογραφικό σενάριο και αναμένεται να γίνει ταινία. Οι θεοί της αρχαιότητας  βυθίστηκαν στη λήθη από τον Πλούτωνα που έχει πάρει τη βασιλεία στον Όλυμπο. Ο Ηρακλής και ο Ασκληπιός, προσπαθούν να επαναφέρουν  τους θεούς. Μετά από μια αναζήτηση στον τόπο και το χρόνο, ο Ήφαιστος, αποκτά τις δυνάμεις του ξανά και τους βοηθά. Μετά από μια ατελείωτη αναζήτηση και μάχες με μυθικά πλάσματα και δυνάμεις του Σκότους, οι υπόλοιποι θεοί αφυπνίζονται και συντάσσονται εναντίον του Πλούτωνα, κερδίζοντας ξανά το βασίλειό τους. Όλη η εξέλιξη αυτής της περιπέτειας, που αποδίδει με ιδιαίτερο λογοτεχνικό τρόπο ο συγγραφέας, εκτυλίσσεται στη σημερινή εποχή. Ο Δημήτρης Αντωνίου δημιούργησε μια περιπέτεια φαντασίας με μυθολογικά στοιχεία, έχοντας σκοπό να  μιλήσει στους αναγνώστες για το θεό που ο καθένας μας κρύβει μέσα του. Οι παρευρισκόμενοι στην  παρουσίαση βιβλίου συζήτησαν με το συγγραφέα και επεσήμαναν τα πολύ θετικά στοιχεία του βιβλίου, αναδεικνύοντας τις μεγάλες προοπτικές του.
Η Souls Entertainment παρουσίασε με υπερηφάνεια τα νέα βιβλία του συγγραφέα, λαμβάνοντας καλές εντυπώσεις από το κοινό, που αναμένει την έκδοσή τους έχοντας την περιέργεια, μέσα από την ανάγνωση ολόκληρων των βιβλίων, να μάθει το τέλος των ιστοριών τους. Στα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας παραγωγής και του συγγραφέα είναι η έκδοση των τριών αυτών βιβλίων, αλλά και η μεταφορά τους στο θέατρο και τον κινηματογράφο, λόγω της ιδιαίτερης απήχησής τους στο κοινό και της πολύ δυνατής πλοκής τους.